' کرت ' گذرگاه شرک - گزیده ای از تاریخ تمدن جهان باستان (ایران، مصر‍، یونان

     

 

 

 

 

.: سایر زبان ها : عربی ؛ انگلیسی ؛ ترکیه ؛ فارسی :.

 

.: سایر بخش ها: دانلود کتابهای باستانی؛ ؛ اساطیر و افسانه های باستانی ؛ چهره های ماندگار ؛ انی کاظمی :.



' کرت ' گذرگاه شرک:.

 

مطالب مرتبط مقاله

" توحید " ، آغاز تاریخ

" زئوس " آغاز هجوم خدایان

" کرت " گذرگاه شرک

 " کرون " خالق خدایان ! ( CHRON,CERON )

آغار بینش مذهب در اوستا توحید است ؟

آغاز بینش مذهبی در هند باستان ، توحید است ؟

" توحید " در فلسفه تاریخ

 آغاز بینش مذهبی بوداییان شرک بود ؟

 

 

" کرت " گذرگاه شرک

کرت جزیره ایست میان "یونان" و "بین النهرین" .

این جزیره ، پایگاه واسطه ای است که قدرت و تمدن را از بین النهرین سه هزار سال ، چهار هزار سال پیش وارد یونان شد ؛ یعنی خدایان و قدرت ها و تمدن و آثار و نظام اجتماعی و اقتصادی ای که در بین النهرین بود ، به جزیره کرت می آید و مردم یونان که با کرتی ها تماس دارند ، این آثار را اقتباس می کنند و یونان در زیر تسلط نظام و قدرت حاکم بین النهرین قرار میگیرد !

پس حرکت "زئوس" از کرت به یونان و اینکه پیش از "زئوس" ، یونانیان در آرامش و راحتی بسر میبردند ؛ "زئوس" غیریونانی بود که از خارج و از این جزیره " کرت " به یونان آمد و ابتدا دشمن " پرومته " مظهر مردم یونان و انسان بود و او را به زنجیر کشید ، اما اندک اندک با مردم خو کرد و مردم با او خو کردند و حکومتش را گردن نهادند و "پرومته" به لطف و رحمت او آزاد شد ... اینها همه نشان میدهد که :

اولا : زئوس ، بعنوان مظهر شرک ، از خارج آمده و در تاریخ ، متاخر است


دوم : "کرون" خدای قدیم است و "زئوس" بعد از او آمده است


سوم : پیش از شرک ، پیش از پدیده "زئوس" مردم در آرامش و راحت و برابری بسر می بردند و بعد دچار بدبختی و شومی و جنگ و قساوت شدند .                                                   .
چهارم: مذهب کرونی مذهب انسانها بوده و مذهب زئوسی ، مذهب ضد مردم و ضد انسان و همه ازاین مذهب در رنج بوده اند ! و در پایان ، نشان دهنده این است که چون نظام حاکم جدید ، بنام زئوس ، بر مردم یونان تحمیل می شود و کم کم مردم یونان با این نظام با همه پلیدی و قساوت و حاکمیت و تحکمش سازش پیدا می کنند و سازگار میشوند و در قالب جدید در می آیند

این چنین است که آغاز بینش مذهبی در دوران باستان توحید بوده است !

منبع : طرح اساسی مکتب – توحید: یک فلسفه ی تاریخ -  صفحه 259 – 292 به قلم استاد بزرگوار و شهید مسئول« دکتر علی شریعتی » روحش شاد و یادش گرامی (مرد پارسایی سخن ) و تایپ توسط انی کاظمی .

 





.: نوشته های آرشیو نشده :.
هر آمدنی رفتنی داشت. ما هم از پارسی بلاگ رفتنی بودیم.
[عناوین آرشیوشده]